Oosterwold

VRIJPLAATS OOSTERWOLD ALMERE

Stadse sfeer in landelijk gebied, vrijstaand wonen en je eigen moestuin en boomgaard op 1.200 mgrond, prijs op aanvraag!

vrijstaand_alle_varianten

Oosterwold in Almere is een nieuw ontwikkelingsgebied waar echt alles kan. Het voormalig agrarisch gebied wordt omgevormd tot een landelijk woongebied en de toekomstige bewoners geven het zelf vorm. Daar past Freedôme natuurlijk perfect in.

Oosterwold geeft ruimte aan mensen, die urban farming in praktijk willen brengen. Zij krijgen alle ruimte om mooie producten in hun directe woonomgeving te verbouwen. De tien Freedomes die wij hier plannen staan dan ook op kavels van maar liefst 1.200 m2. Freedômes zijn woningen, die helemaal van deze tijd zijn: mooi vormgegeven, energieneutraal, comfortabel, op maat voor jou gemaakt én altijd vrijstaand. Bekijk hier meer over de unieke Freedômes

URBAN FARMING

Zelf of samen met je vrienden je eigen groente verbouwen, fruit telen en pluimvee houden: het kán op deze plek!

shutterstock_146347280
shutterstock_127118189

Iedereen die geniet van lekker eten wil het liefst zo dicht mogelijk bij huis verse en gezonde ingrediënten voorhanden hebben. En wat is er leuker dan het zelf telen van groente en fruit, zelf of samen met je vrienden/buren en er mooie producten van maken. Oosterwold is bij uitstek de plek voor urban farming. De helft van je terrein van gemiddeld 1.200 m2 is bestemd voor deze functie.

Ben jij helemaal into urban farming en bespreek je regelmatig met je vrienden de ideeën om dit op jouw manier in praktijk te brengen, dan is dit de kans om (samen met je vrienden) deze stap nu echt te zetten.

STADSE SFEER IN EEN LANDELIJK GEBIED

Ontmoet de pioniers, die hier hun droom aan het waarmaken zijn

De eerste 200 initiatiefnemers gingen je al voor en zijn nu bezig hun eigen droomplek in te vullen. Meerdere pioniers van het eerste uur houden hun ervaringen bij op hun blog of website. Google op ‘Oosterwold’ om een beeld te krijgen van de mensen in Oosterwold, vaak relaxte mensen uit de stad, die op hun eigen manier hier aan de slag zijn gegaan en dit ook graag met anderen willen delen.

Eerlijk is eerlijk, voorzieningen liggen zoals in elk landelijk gebied niet om de hoek, maar de energie van de toekomstige bewoners belooft een aangename sfeer met veel informele onverwachte voorzieningen in de directe omgeving.

VERRE VAN VER WEG

Net aan de overkant van het Gooimeer en dus eigenlijk heel dichtbij de stad

vrijelijk_balkon

Vanuit de randstad hoef je niet naar de ’provincie’ te verhuizen om betaalbaar zoveel ruimte voor jezelf te hebben. Hartje Amsterdam ligt op 40 kilometer afstand en dat bereik je met de auto buiten de spits of het openbaar vervoer als het even meezit in drie kwartier. Utrecht ligt ongeveer op 35 kilometer afstand en het Gooi is nog veel dichterbij. De locatie ligt direct aan het Kathedralenbos aan de oostzijde van Almere Hout, goed bereikbaar vanaf de A27.

EN BEREIKBAAR VOOR JOU

Met jouw Freedôme vrijstaande energieneutrale woning woon je hier goedkoper dan op een appartementje in de stad!

Freedôme is nog maar net uit de startblokken en nu hebben we al een uitstekende vrijplaats gevonden voor de eerste 10 woningen.

Freedôme is in een vergaand stadium van ontwikkeling en we nodigen je graag uit om onze proefopstelling in Arnhem te komen bekijken en beleven. Exacte prijzen kunnen we je dit najaar afgeven als we de definitieve prijsafspraken met onze leveranciers hebben gemaakt. En natuurlijk bepaal je zelf hoe groot je je Freedôme maakt en hoe je hem indeelt.

SNEL REAGEREN IS EEN MUST

Er worden 10 Freedome woningen aangeboden in Oosterwold!

Je moet wel snel melden om deel te kunnen uitmaken van de kandidaat-kopersgroep. We bieden je na aanmelding een intentie-overeenkomst aan, die we beiden tekenen. Deze overeenkomst verplicht je nog niet tot aankoop, maar op basis hiervan gaan we samen het ontwikkeltraject in.

 In het najaar van 2016 wordt je in de gelegenheid gesteld samen met een van onze ontwerpers jouw Freedôme op de de door jou gekozen plek in het plan op jouw wensen en budget samen te stellen. We sluiten een koopovereenkomst op basis van samenstelling en prijs van jouw Freedôme. Wij vragen de omgevingsvergunning aan, maken de locatie bouwrijp en bouwen jouw Freedôme. Bij oplevering wordt jouw Freedôme overgedragen en betaald (uit de door jou afgesloten hypotheek).

 Bekijk hier uitgebreide informatie over Freedôme of bel (026) 3653488 voor het maken van een afspraak voor het bezoek aan de proefopstelling in Arnhem.

WIE HELPEN JOU?

Natuurlijk kun je in Oosterwold ook helemaal zelfstandig aan de slag. Als je dat nog leuker vindt moet je dat zeker doen! Instappen in de kopersgroep van Freedôme heeft wel z’n voordelen.

Allereerst alle voordelen van een Freedôme; deze worden alleen gebouwd op door ons geselecteerde vrijplaatsen, zoals vrijplaats ’Oosterwold Almere’.

En daarnaast komt er nogal wat op je af als je het zelf wilt doen. Dan mag je zelf met je buren bepalen waar de weg op jouw perceel komt te liggen, zorgen dat deze aangelegd wordt en dat je aangesloten wordt op nutsvoorzieningen. Behalve in de praktijk is dat juridisch een hele toer om dat allemaal onderling en met de gemeente te regelen.

Vooral is het lastig alles qua kosten goed in de hand te houden, zeker als je budget beperkt is. Je moet al kosten maken en beslissingen nemen zonder dat je het totale plaatje in beeld hebt.

Achter Freedôme staat een ervaren team, dat jou helpt de juiste beslissingen te nemen voor jouw woning en gezamenlijke woonomgeving. Als je keuzes eenmaal gemaakt zijn kunnen we je de zekerheid geven, dat dit ook binnen jouw budget past.

DSC_4369-bewerkt

Kees Marcelis
Design

Kees helpt om je woning en bijbehorende zaken op maat op jouw woonwensen te realiseren, zodat je helemaal blij wordt van je woning en woonomgeving.

DSC_4358-bewerkt

Eric Pans
CEO

Eric helpt je om de woning op een betaalbare wijze te realiseren, zodat onze richtprijs geen wishful thinking is!

DSC_4356-bewerkt

Luc Kuppens
Development

Luc helpt je om alle zaken met de gemeente en onderling te regelen die je anders in Oosterwold zelf moet doen.

VOEL JE VRIJ OM HET CONTACTFORMULIER IN TE VULLEN